Tuesday, January 8, 2013

Test.. Guna vacum sedut habuk. ngeeee

Fuhhhh..rasanya hampir 1 tahun 2 bulan tak update blog ni. Lama sungguh!
Bukan sibuk pun, cuma ada blog lain tu yg terpinggir plk Cahaya Kemuliaanku ni.

Alhamdulillah, hari2 mendung semakin cerah. Ada sinar menanti di sana.

Mesti ada yg tertanya-tanya apa crita sy skrg kan? hahaha budget femes.
Quick update about status skrg:
1. Masih lagi seorg student USM
2. Anak masih lg sorg..hehehe..
3. Tengah buat side income bersama Shaklee
4. Masih tinggal di Mutiara Perdana Bayan Lepas, dlm proses nak tukar nama rumah yg sedang kami huni
5. Semakin gemuk sbb makan byk, muahahaha
6. Happy with our new life at Penang (^_~)

Ok lah, azam tahun baru 2013 ni nak hidupkan balik Cahaya Kemuliaanku ni.. tp tak tau la kot hangat2 kuih bahulu je..hehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails