Thursday, January 10, 2013

Ada sinar

Alhamdulillah, tadi ada seminar.
Pastu ada group meeting yg ringkas jap tadi.
Then Sv inform yg Abbas dan Zainor akan tolong tengokkan method yg stuck tu.
Abbas dapat continue PostDoc setahun kat sini so by now dia la jadi group leader..
Alhamdulillah..syukur sgt2, di saat kebuntuan Allah hadirkan Abbas untuk bantu kami.
So next meeting dijadualkan next week, harap ada perkembangan positif + + + +

Sv nak gi umrah 2 weeks starting 21 Jan. Hurm.. teringan jugak nak gi..huhuhuhu.. tunggu umrah free yg shaklee sponser je lah, insyaAllah.. kene tunggu cukup point utk hubby skali, kesian plk nk tinggal dia sorg2, pegi ngn kwn2 jek. =_=

Bila-bila dan di mana, letakkanlah sepenuh kebergantungan hanya pada Allah...

1 comment:

Related Posts with Thumbnails