Thursday, April 11, 2013

Ditelan mati mak, diluah mati bapak

APTB!!

Dah di announced PR 2013 adalah pada 5/5/13. Ya Allah..saat mendengar tu, jd blank kejap. Sebab sepatutnya 4-15 Mei adalah tarikh kami pegi buat Umrah  dan ke Dubai. Diorg cakap, Emirates dah confirm dah hotel kat mekah madinah pun company cakap dah booked. Sangat berbelah bagi. Antara tanggungjawab dan amanah.. Rasa nak meraung sekuat hati... Buah hati pulak takde kat sisi.. semalam ke China ngn kawan2 seminggu utk urusan bisness nya. Gundah gulana.. takpe la. tunggu mak ayah sampai ptg ni discuss mcmne. Harap Shaklee management boleh appeal balik lah..tundah 2 hari pun ok dah. T_T

Semoga Allah permudahkan semuanya.

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails