Sunday, March 10, 2013

Reward time

Alhamdulillah.. Tadi ke Sen Q kat Queen's bay usha2 barang ckit. Saja boring2 jalan-jalan. Sebab point credit card rasa cam byk tak tau nak beli apa. Jadinya sempat la ambik 4 barang.. Tu pun sebab dah tak tau nak pilih apa.. izz mngamuk nak tido..

Tadi grab 2nd fon untuk ummi (sony Xperia), vacum baru sbb hubby ckp vacum lama tu mcm susah nak bersihkan habuknya, DVD player yg mmg takde pun kat umah tp nya xtau la guna ke tak =_= dan ceiling fan baru nak gantikan yg lama berkurun kt ruang tamu ni. Jadila.. total semua dlm RM1k ++ tp ok lah since tak guna cash pun.. pay by point je. Syok jgk ek. slalunya pay with point kat Baskin Robbins je beli eskem n kek. ni tambah koleksi umah plk. hikhik


Ruginya lah, dah setahun berbisness Shaklee ni baru buat credit card. Dulu asyik pay by cash je. Bulan 9 tahun lepas baru apply, so dlm 6 bulan lah baru guna cc Maybank ni. Sbbnya dl rasa sgt xsuka yg bernama credit2 ni..hihi.. Nanti boleh la tambah koleksi lagi ape2 yang patut..kumpul byk2 lagi point credit card. yeay!!

1 comment:

Related Posts with Thumbnails