Thursday, February 21, 2013

Happy birthday izz


Hari ke-2 di alam dunia, 22 Feb 2011.. nama diberi Harun Izzuddin

Hari ni genap 2 tahun umur Izz. Alhamdulillah... seronok dan gembira sebab dapat melihat sendiri perkembangan Izz dari hari ke hari.



Akhirnya sampai jua perjalanan bf izz ke garisan penamat. Dah nak start weaning off dah la.Slowly...takley drastik sgt nanti kesian plk izz..huhu..

 
Last EBM stok for today, habiskan mana yang ada. Now, the only fresh left..
Esok nak intro Izz fm. Nak beli susu Ilham tp payah pulak nak dapatkan stok kat sini.. last2 ambik Mamil langkah 3. Harap dia boleh terima. Sikit2 dulu nanti dah lama2 ok la tu kan..Sedikit perjalanan bf ummi dan izz untuk kenang-kenangan di masa hadapan...


Dalam cable car Langkawi 2013

Dalam conference room Motivation rally Penang 2012


Ummi dan abah sayang kamu Izz.. Jadi anak yang soleh ye sayang..


With love,
Ummi

1 comment:

Related Posts with Thumbnails