Saturday, June 20, 2009

Selamat Hari Bapa

June,21[esok], Ahad, minggu ke-3 tiap kali June, adalah hari bapa@ayah@abi@abah@papa@al-ab@daddy. Apapun cara kita panggil ayah kita, he is the one that without him, who we are?
Rindu punye pasal, sempat jgk blk jenguk mak ayah kt kg. walau pn hy sehari dan keputusn nk blk dibuat on da dot n last minit. Xpe la kn, at least balik! [Walau pn 2 mgu lepas baru je blk hantar kain2 bj raya utk mak n adik2].
Lepas je solat asar ngn hubby khamis lepas, trus decided nk blk klatan la kjap. Dan siap2 ape yg patut, trus la btolak.... hehe... celoteh panjang plk akak ni yek. Straight to da point je la sng citer. Bersempena hari bapa yg bakal disambut esok, diri ini nk buat wish la utk ayah, utk abg[hubby ku yg jgk sbnrnye dah jadi seorg abah], dan utk semua ayah di luar sana...

"Terima kasih kerana menjadi pelindung keluargamu. Jasa ayah akan sentiasa kami kenang dan tak ternilai buat kami. Semoga Allah meredhai segala jasa dan baktimu. Amin... 'Tidak ada sesuatu pemberian yang lebih daripada seseorg ayah kepada anaknya selain daripada budi pekerti yg baik' - hadith riwayat at-Tarmizi. "

Pic ni adalah saat2 terakhir sblm ayah melepaskan tanggungjwbnya kepada suami ku. Love you n miss U ayah!
Kalo nak cerita kt sini satu persatu pengorbanan ayah kepada kami sekeluarga, rasanya... xmuat 1 page. Jd...diringkaskn cerita... you are the best, AYAH!

3 comments:

  1. hahaha...cam pelakon opera cine ek?

    ReplyDelete
  2. Eti....nt visit blog ksha kalu nak tgk anith latest..:).

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails